En verden af drømme

d. 14 Maj 2010 af Anita Blixt - Kategori: Dit liv

 • Anita Blixt Inaktiv profil

  [IMG]
  Han gør det – hun gør det – de gør det. Alle drømmer. Drømmene har været til lige så længe som vi har været til og er en normal ting af det der vil sige at være et menneske.

  I vores drømme kan alt ske. Vi kan være hvor vi har lyst til at være, vi kan flyve, vi kan besøge månen, ja vi kan alt, i drømmene er der slet ingen grænser. Man kan i drømme opføre sig som man vil, helt uden konsekvenser, ja helt modsat i den vågne verden.

  Drømme består oftest af tanker du går med i din hverdag. Skal du til eksamen og er utrolig nervøs? Eller frygter du det første møde med din svigermor? Så kan du godt regne med at din hjerne om natten vil skabe forskellige scenarier af f.eks. din eksamensangst i dine drømme. I drømmene prøve din hjerne at finde en ”løsning” på problemet ved at vende situationen om og se det fra andre perspektiver.

  Ud af drømme kan der også komme de utroligste visioner ideer. Faktisk har flere forfattere, sangere o. lign fundet inspiration til deres bøger, sange osv. netop fra deres drømme.

  Men nogle gange drømmer man noget man ikke helt kan tyde! Hvad betyder det når man kan flyve? Eller hvad betyder det når alle ens tænder rasler ud i en drøm? Læs videre og måske kan du blive klogere på hvad netop din drøm betyder.

  At drømme du bliver jaget
  At drømme at du bliver jaget er en af de mest almindelige drømme man kan have og i sådan en drøm kan du f.eks. blive forfulgt af en styg mand, et farligt dyr eller måske en ukendt skikkelse uden ansigt. Hvordan du reagere på din forfølgers i din drøm viser hvordan du takler frygt, stress og lignede i vågen tilstand. At løbe fra en forfølger i din drøm kan betyder at der sker noget i dit liv som du prøver at undgå at konfrontere. Spørg dig selv; ”hvem er det der jager mig?”, når du har fundet svaret på det spørgsmål, ja kan du findel kilden til din frygt og stress.

  Din forfølger i dine drømme kan faktisk også være ”dig selv”, dvs. dine følelse kan tage form som en forfølger. Det kan være følelser som jalousi eller skyldfølelse.

  Afstanden mellem dig og din forfølger i drømmen er meget vigtig. Er der en lille afstand mellem dig og din forfølger, er det et tegn på du er ”tæt” på dit problem fra den vågne verden. Er den fysiske afstand derimod lang, så betyder det at du langsomt er ved at tage psykisk afstand fra dit problem i den vågne verden.

  Er det derimod dig der jager nogen, kan det være tegn på at du halter bagud i dit vågne liv. Der er noget som du vil have noget som du prøver at få.

  Så næste gang du drømmer at du blive forfulgt, så stop op, vend dig om og se din forfølger i øjnene.

  At drømme dine tænder falder ud
  Vi kender det alle. Man drømmer at alle ens tænder rasler ud. Nogen gange kan man ligefrem hive tænderne ud én for én, man er panisk og vågner tit med et sæt og prøver lige at sikre sig at alle tænderne faktisk sidder fat i vågen tilstand. Puha, det er ikke en rar drøm, men en helt almindelig en af slagsen.

  At drømme dine bisser rasler ud, kan betyde at du er meget ængstelig over for dit udseende og på hvordan omverden opfatter dit udseende, Disse salgs drømme kan være et tegn på du er bange for at mindste din ungdom eller miste dit udseende. Det er helt normalt at føle og drømme sådan, så bare rolig du er ikke selvoptaget, har personligt selv haft disse ”tand drømme” siden jeg var teenager.

  At drømme du kan flyve
  Alle har prøvet at flyve i sine drømme. Det kan være en fantastisk oplevelse at drømme man flyver. Mange gange er man klar over en faktisk drømmer og sit det at man ikke kan flyve ikke er ”virkeligt”, men man nyder bare den skønne oplevelse det er at svæve igennem luften.

  Hvis du drømmer at du nyder udsigten mens du flyver, er det et tegn på at du har styr på dit vågne liv. Flyvedrømme repræsentere den personlige magt du har over dig selv og dit liv.

  Men drømmer du at du ikke rigtigt kan ”Kontrollere” din flyvning eller bliver du distraheret af ting i landskabet, så kan det betyde at noget eller nogen i dit vågne liv står i vejen for dig. Du skal derfor prøve at identificere hvad eller hvem der er en hindring for dig.

  Normalt vil man som sagt føle stor glæde og nydelse ved at flyve i sine drømme, men føler du frygt eller føler du måske at du flyver for højt, kan det være tegn på at du er bange for udfordringer og succes i dit vågne liv.

  At drømme at du falder
  Du kender det man er lige faldet i søvn. Pludselig drømmer man at man falder. Det er fordi du kan føle dig overvældet af den mangel på kontrol du har over dit vågne liv. Når du drømmer du falder, kan det være tegn op at du i den vågne verden har en frygt for at miste dit job, dumpe en eksamen, miste din status eller måske miste din kæreste. Et tegn på usikkerhed.

  Drømme hvor du falder finder sted i den første del af din søvn. Ofte er disse slags drømme fulgt at musklespasmer og benspjæt, så derfor kan ”falde drømme” følelse mere virkelige og intense end andre drømme.

  Så nu er du godt rustet næste gang du træder ind i drømmeland, god nat og sov godt.
Artikel kommentarer: